FIS GOL 83-91

Switch to desktop Register Login

Momčilo Momo Drakulić: Slučajno sam branio Fis Gol 91

Rođen sam decembra 1968 godine. Odrastao sam između Grbavice I i Hrasnog, jer sam tamo živio. Prošao sam sve Željine selekcije do izlaska iz omladinaca. Bio sam u generaciji sa Suadom Katanom (on je najpoznatiji iz generacije), Vladom Lukovićem-Kigenom, Srđanom Sužnjevićem, Fadilom Žerićem , Zoranom Pušarom, Seadom Serhatlićem ... Željko Božović, Goran Gutalj, Rade Bogdanović, su generacija iza moje. Trenirali su me Josip Bukal, Hajrudin Saračević, Kulović Suljo, Vasilije Čiko Radović.

Poslije vojske je bilo fudbal ili fakultet pa sam izabrao ovo drugo upisavši građevinski fakultet koji sam završio u Beogradu, gdje i sada živim sa porodicom. Ipak, u Sarajevu sam igrao i sezone 90/91 i 91/92 za Proleter sa Grbavice. U tom naselju sam živio, pa su me zvali da branim za njih, što sam onako rekreativno i radio. U toj ekipi su igrali Dado,Nuno,... više sam imena i pozaboravljao.Mali fudbal sam slučajno branio te 91 godine, na poziv kao što sam rekao Željka Božovića, koga znam još iz Želje. Trebao im je golman i tako sam slučajno branio Fis Gol 91 i I ligu malog fudbala. Na Fis Golu, u početku nije baš sjajno išlo,ali kako je vrijeme odmicalo, sve bolje i bolje sam branio. Prvu Ligu sam solidno branio. To bolje neka drugi pričaju, ako se sjećaju. Meni je to uglavnom sve bilo interesantno, pa sam toliko toga i zapamtio iz te godine.
Iskreno meni je cilj da vam pomognem u ovoj fenomenalnoj akciji i ideji ali isto tako i u podrazi za nekom slikom i snimkom iz tih vremena.
Sajt vam je odličan. Jedna zamjerka je samo da bi ga mogli malo preglednije složiti ili postaviti tekstove. Sve ostalo, od sajta do ideje i svega je za čistu desetku.
Puno pozdrava od Momčila Drakulića.

Copyright by FIS GOL 83-91.

Top Desktop version