FIS GOL 83-91

Switch to desktop Register Login

KOMUNIKACIJA

Prvo, zelimo da se zahvalimo Gordanu Vidovicu, nekadasnjem igracu FK “Zeljeznicar” Sarajevo, na pomoci za dobivanje adresa Nebojse Novakovica i Zorana Samardzije. Gordan koji zivi i radi u Belgiji (interesantno je napomenuti da je Vidovic nastupao za reprezentaciju Belgije na Svjetskom fudbalskom prvenstvu 1998 godine u Francuskoj) je bio skroman, nije zelio da se posebno predstavlja na nasoj stranici. On smatra: “igrao sam ja na Fis turniru u vise navrata, za vise ekipa. Od Colpe bazena pa nadalje ali ne nesto puno jer smo imali zabrane od Zelje. Nista ako vam treba kakav kontakt ili nesto slobodno se javi a ideja je super. Ipak je to kultni turnir bio i drago mi je da se neko sjetio toga u poplavi ovih svakojakih turnira. Pozdrav,”. Hvala Gordanu a nadamo se da ce nam on poslati fotografije i vise podataka o njegovoj bogatoj igrackoj karijeri.
U nastavku, dragi posjetioci stranice zelimo da vam damo odredjena pojasnjenja u vezi nase rubrike: Traze se, gdje je ko. Naime, nakon naseg aktuelnog teksta iz ove rubrike “Zelimo bolju komunikaciju”, javilo nam se nekoliko posjetilaca stranice sa komentarima tipa a sta je sa onom ekipom, sa ovim ili onim igracima koji su igrali na vasem turniru.
Zelimo da vas upoznamo da cemo mi nastojati da se sjetimo onih koji su na bilo koji nacin doprinijeli da nas turnir (i ostala takmicenja koja smo mi organizovali) budu uspjesni. Mi idemo po godinama organizovanja, uspjesnosti na turniru, po kvartovima, jednostavno po onome sto nam je aktuelno u datom trenutku. Namjeravamo da se sjetimo vecine ali i tu nam mozete vi pomoci, dostavite nam vi mail adrese osoba (ili facebook preporuku) za koje vi mislite da treba da budu kontaktirani. Ovdje zelimo da napomenemo da cemo mi u svemu ovome postovati vasu diskreciju, te ako nam neki pojedinac dostavi adresu a ne zeli da mi to pominjemo, mi cemo to postovati. Potrebno je samo da se to u nasim kontaktima naglasi.
Koristimo priliku da objavimo fotografiju ekipe “Amadeus” koju smo dobili od Zorana Samardzije, bivseg igraca FK “Zeljeznicar” Sarajevo.
Amadeus

Zamolili bi Zorana ili Esada Cesku da nam se jave i dostave imena igraca sa fotografije, te da nam daju, po mogucnosti, neke dodatne pojedinosti u vezi sa ekipom.

Na kraju, jos jednom da vas napomenemo da sve vase prijatelje upoznate sa nasom web adresom stranice: fis-gol83-91.com a isto tako sa nasom adresom na facebooku: Fisgol Sarajevo

Hvala na saradnji, pozdravi svima

REDAKCIJA

Copyright by FIS GOL 83-91.

Top Desktop version