FIS GOL 83-91

Switch to desktop Register Login

ZELJA ZA BOLJOM KOMUNIKACIJOM

Dosta igraca, predstavnika ekipa, trenera i svih onih koji su ucestvovali na turniru u malom fudbalu “Fis-Gol83-91” zive na raznim stranama svijeta. U nasim nastojanjima da objavimo sve ono sto je bilo karakteristicno za turnir “Fis-Gol” i takmicenja u malom nogometu koje smo mi organizovali treba nam vasa pomoc i saradnja. Mi zelimo da u javnost idemo sa tacnim podacima kako je to nekada bilo, sa svim relavantnim podacima. Mnogo je lakse i vjerodostojnije, ako hocete, da u tome ucestvuje vise osoba a ne da se to svede na nas dvojicu-trojicu iz Redakcije.U proteklih godinu dana od kako smo formirali stranicu pokusavamo da dodjemo u kontakt sa mnogim ucesnicima turnira. Nismo uspjeli u dosta slucajeva. Sto zbog nepoznavanja adresa, nesto zbog lezernog odnosa pojedinaca.

Sada putem ove stranice i ove rubrike: Traze se, gdje je ko…..mi cemo prvi krenuti i zamoliti vas da neko ko zna dostavi nam e-mail adresu od slijedecih ucesnika turnira “Fis-Gol” i drugih takmicenja u malom fudbalu u gradu Sarajevu za period od 1976 do 1994 godine. U medjuvremenu smo dobili neke od adresa ali jos uvijek potrazujemo adrese slijedecih osoba: Ivan Lusic - Lusa, Mladen Utjesinovic, Zeljko Zeleznik, Hasan Hajdarevic – Haso Tabasko, Aleksa Culic – Aco, Rajko Dugandzic, Dzevad Kajan i Zeljko Dragojlovic.

Pored toga, za ovaj put, bi dodali slijedece osobe: Mehmed Janjos – Cala, Nebojsa Novakovic, Muris Domic, Zoran Urumovic, Zdenko Raguz – Maron, Selmo Turkovic, Branko Mandaric, Ahmed Radzo, Predrag Kaludjerovic, Edo Dalipagic, Zoran Ratkovic, Haris Rasidagic i Bruno Juric.

Isto tako, zelimo da vam pruzimo mogucnost pa da vi predlozite osobu o kojoj zelite da mi pisemo u vezi sa turnirom i malim fudbalom. Potrebno je da nam dostavite adresu osobe.

Nasa mail adresa je jos uvijek ista: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

REDAKCIJA

Copyright by FIS GOL 83-91.

Top Desktop version