FIS GOL 83-91

Switch to desktop Register Login

TRAZE SE, GDJE JE KO

Rad na novom formatu stranice je u toku a trebalo bi uskoro da posao bude okoncan. Uglavom ici cemo sa postojecim rubrikama, s tim sto ce biti i odredjenih novina. Nadamo se kvalitetnih. Jedna od njih bice i rubrika gdje cemo pomoci svima da dodju do adresa onih koji su bili malonogometni zaljubljenici sedamdesetih i osamdesetih godina proslog vijeka. Vjerujemo da cemo na taj nacin pomoci da se uspostave novi kontakti sa starim prijateljima, poznanicima. Da se na jos bolji nacin evociraju uspomene na mali fudbal. Kako je to bilo nekad.


TRAZE SE, GDJE JE KO….

Dosta igraca, predstavnika ekipa, trenera i svih onih koji su ucestvovali na turniru u malom fudbalu “Fis-Gol83-91” zive na raznim stranama svijeta.
U nasim nastojanjima da objavimo sve ono sto je bilo karakteristicno za turnir “Fis-Gol” i takmicenja u malom nogometu koje smo mi organizovali treba nam vasa pomoc i saradnja. Sada pogotovo kada smo formirali novu stranicu nama ce pomoc biti neophodna.

Mi zelimo da u javnost idemo sa tacnim podacima kako je to nekada bilo, sa svim relavantnim podacima. Mnogo je lakse i vjerodostojnije, ako hocete, da u tome ucestvuje vise osoba a ne da se to svede na nas dvojicu-trojicu iz Redakcije.U proteklih godinu dana od kako smo formirali stranicu pokusavamo da dodjemo u kontakt sa mnogim ucesnicima turnira. Nismo uspjeli u dosta slucajeva. Sto zbog nepoznavanja adresa, nesto zbog lezernog odnosa pojedinaca.

Sada putem ove stranice i ove rubrike: Traze se, gdje je ko…..mi cemo prvi krenuti i zamoliti vas da neko ko zna dostavi nam e-mail adresu od slijedecih ucesnika turnira “Fis-Gol” i drugih takmicenja u malom fudbalu u gradu Sarajevu za period od 1976 do 1994 godine. Nasa pocetna lista trazenih osoba: Kenan Sahinagic, Jovo Milosevic – Bimbo, Ivan Lusic - Lusa, Zoran Glasovic - Zdero, Senad Hodzic – Seno, Mladen Utjesinovic, Alija Hadziosmanovic – Braco, Zeljko Zeleznik, Hasan Hajdarevic – Haso Tabasko, Aleksa Culic – Aco, Rajko Dugandzic, Slobodan Stajic – bivsi novinar “Oslobodjenja”, Dzevad Kajan, Zeljko Dragojlovic, Naim Dzafic…To je za pocetak a u ovisnosti kako budemo funkcionisali mi cemo se javiti sa slijedecim spiskom, jer mi zaista zelimo da u kontakt stupimo sa svima onima koji su voljeli mali nogomet/fudbal i koji su bili istinski zaljubljenici ovoga za nas najboljeg sporta. Ako neko od navedenih osoba ovo procita ili vi znate dragi posjetioci stranice adresu nekoga sa liste molimo vas da nam je dostavite na nasu mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Vjerujemo da i vi zelite da kontaktirate sa mnogim osobama iz tog perioda ali da i vama nedostaju adrese. S toga mi zelimo na ovaj nacin da pomognemo svima, da zajednicki dodjemo do zeljenih adresa. Znaci javite nam se, koristite ovu stranicu da saznate gdje je ko, da dodjete do adresa nasih starih malonogometnih prijatelja i poznanika.                 
REDAKCIJA
14.februar 2012

Copyright by FIS GOL 83-91.

Top Desktop version